Главна страница

Магазин за риболовни принадлежности "Akulata Fly Fishing"

гр. София, бул. "Сливница" № 146

Магазинът се намира на бул. "Сливница" 146, на няколко метра преди светофара на кръстовището с бул. "Христо Ботев" в посока "Лъвов Мост".

За любителите на мухарския риболов, магазинът предлага богата гама от мухарски стоки на световно известни марки. Мухарски пръти на Shakespeare, SAGE, Redington, Cortland и BFC.

Мухарски макари на Shakespeare, Airflo, Loop, Redington, Cortland, BFC и др. Шнурове на Airflo, Shakespeare, Lazer, Cortland и BFC, материали за връзване на мухи на Roman Moser, Wapsi и Hends.

Мухарски куки Tiemco, Sensei, Canelle и BFC за сухи, мокри мухи, нимфи и стримери.

Лидери, типети, смазки и допълнителни аксесоари на Tiemco, Climax, Hends и Cortland.

Инструменти за връзване на мухи Родбилдинг компоненти на Hopkins Holloway. Смоли на FlexCoat.

Различни видове изкуствени мухи, вързани от екипа на магзина - сухи, мокрии мухи, нимфи и стримери за риболов на пъстърва, кефал, костур, щука, распер, липан и др.

Кутии за мухи на BFC.

Ръчно изработени мухарски кепове.

Гажеризони и обувки на Loop, Airflo, Scierra също и мухарски елеци.

Магазинът за риболовни принадлжности на бул. Сливница 146 е един от най-богато заредените магазини в цялата страна, разполагащ с огромно разнообразие от стоки на достъпни цени.

На площ от 60 квадрани метра, в него може да откриете богат асортимент от въдици и макари за риболов на плувка, шаранджийски, сомски, мухарски, спинингов и морски риболов.

Магазинът предлага различни аксесоари като калъфи, стойки, живарници, кепове, екипировка и др. Разполага с богат асортимент от български и вносни захранки.

Разнообразна жива стръв.

Най-различни видове изкуствени примамки за риболов на спининг - воблери, блесни, силиконови рибки и др.

Широка гама от влакна за всякакъв риболов. Различни аксесоари като ножове, челници, кутии за примамки, класьори за поводи и др. Разнообразна гама от стоки за къмпинг - палатки, легла, столове и най-различни аксесоари.

Докато пазарувате, на място може да си извадите седмичен, месечен, шест месечен или годишен риболовен билет.

Работното време на магазина е от Понеделник до Петък - от 9:00 до 18:00 часа, Събота от 9:00 до 14:00 часа. Почивен ден - Неделя.
Телефон за контакт: 931 18 77 с код за столицата 02.

Ако не може да го посетите на място, може да си поръчвате и директно по интернет от адреса на сайта - www.AkulataFlyFishing.com

Главна страница